Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
2. + 3. klassetrin
Mødedag/tid: 
Tirsdag 18:00-19:30
Email: 
Ledere: 
Bjarne Berner
22 35 30 40
-
IMG 0932

Mini

Hos minispejderne i Køge Søspejd arbejder vi med grundlæggende spejder færdigheder; f.eks. brug af kniv, sove i telt, lave mad over bål, bygge med rafter, binde knob samt orientering, men selvfølgelig med blikket rettet mod  søspejder aktiviteter. Når vi f.eks. arbejder med natur er det bl.a. vejr, vind, strand og havet vi arbejder med.

Vi arbejder ud fra princippet om at børn lærer mest og bedst, ved at gøre tingende selv, samt et af spejderbevægelsen grundprincipper om at børn leder børn. Det giver os mulighed for at arbejde med sociale færdigheder som samarbejde og anerkendelse af styrker, svagheder og forskelligheder.

Om sommeren foregår vores aktiviteter fra søspejder stationen på Køge Marina, hvor stranden, Tangmoseskoven og havnen er rammen om spejderarbejdet, i løbet af sommeren er der lidt kano sejlads, samt møder hvor vi tager ud på et af gruppens større skibe.

Vinteren er aktiviteterne fra Spejderengen hvor der øves knob og stik, lave lettere udstyr til måling af vejr, lave sit eget knobreb. m.m..

Kunne du tænke dig at blive medlem, eller bare høre mere om vores minigren, kan du kontakte minileder Bjarne Berner, på enten mail bb [at] ksspejd [dot] dk eller telefon 22 35 30 40.

Minileder
Bjarne Berner
22 35 30 40
bb [at] ksspejd [dot] dk

 BjarneBjarne