Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6. + 9. klassetrin
Mødedag/tid: 
Tirsdag sommer 18:00-20:30, vinter 18:00-20:00
Ledere: 
Claus Georgsen
31 72 82 28
cg@ksspejd.dk
IMG 0696

Trop

Hos Troppen i Køge Søspejd, arbejder vi med patruljeideen, vi går meget op i at det er unge der lærer unge, og det er lige meget om det er på båden, eller mens man bygger en kanon. For vi sejler nemlig hele sommeren og laver en masse andre aktiviteter, samt har sejlteori om vinteren. Som tropspejder i Køge Søspejd bliver du del af et kæmpe fællesskab, vi møder søspejdere og spejdere fra andre dele af landet og fra andre lande. 

Patruljerne hver især har selv noget ansvar i forbindelse med de både vi sejler i om sommeren, men der er ingen krav om at du skal kunne sejle for at være med, du skal blot have lysten

Vi har en vision om at inddrage spejderne meget, derfor er de meget med til at bestemme hvad der skal foregå om vinteren. Om sommeren arbejder patruljerne primært med patruljefartøjerne og på møderne sejler vi i og uden for Køge Marina for at træne almindelig sejlteknik og sikkerhed, såsom til- og fralægning fra bro, mand-over-bord manøvrer og kæntringsøvelser, men det er stadig med henblik på at spejderne selv får trænet det de gerne vil. 

På turene sejler vi både i wayfarer og svendborgjoller samt kølbåde og her styrkes sammenholdet mellem spejderne. Derfor er turene en meget vigtig del af det at være søspejder.
 

Tropleder
Claus Georgsen
31 72 82 28
cg [at] ksspejd [dot] dk