Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
4. + 5. klassetrin
Mødedag/tid: 
Tirsdag 18:00-20:30
Email: 
Ledere: 
Nikolaj Klein
20 42 44 74
.
Mie Storgaard
29 91 10 11
027-DSC 0039-001

Junior

I Juniorgrenen er det samhørigheden med vandet og hvordan vi kan bruge denne skønne del af vores natur på. Du lære at have respekt for denne del af naturen og være en del af dette store element på en forsvarlig måde. Du vil selvfølgelig lære at være tryg ved vandet og du kommer til svømmeprøve en gang om året, altsammen foregår med respekt for naturen og dens helt utrolig mange muligheder. 

Du lærer at beherske en kano, optimistjolle og være gast på en kølbåd. Du er aldrig alene på vandet uden opsyn, du vil lære at kunne bruge de "vejskilte" der er på vandet, du vil lære færdselsreglerne på vandet. Der er også en vigtig del der hedder førstehjælp og så er der selvfølgelig en masse spejderi, så som orientering, bygge med rafter, hugge med økse på en den rigtige måde, samt at kunne håndtere en dolk og sav på en sikker og forsvarlig vis. Du skal lære knob og besnøringer, der skal laves mad over bål, der skal købes ind til mad og så er der lige kammeratskabet. Kammeratskabet og det at respektere andre mennesker er også en stor del af spejderideen. Vi lære at løfte i flok og få tingene til at ske ved at bruge hinandens stærke sider og dermed også acceptere og respektere at vi ikke er lige gode til alt.

Du behandler andre som du gerne selv vil behandles

Du hjælper andre

Du respekterer andre

Og så er der selvfølgelig en masse plads og rum til dig og dine kammerater, men vi har dog regler. De er simple og meget få. 

 

Juniorleder
Nikolaj Klein
20 42 44 74
nk [at] ksspejd [dot] dk

 

Juniorassistent
Mie Storgaard
29 90 10 11
ms [at] ksspejd [dot] dk

 Mie SMie S